Kontakt

Enklast når du mig på mail. Vanligtvis har jag tillgång till mail, också när jag är ute och reser (vilket är mycket).

Mobilnummer är 070-656 15 30. Om du ringer och jag inte svarar finns det ett skäl. Lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka.

5 Responses
 1. 2009 May 8

  Hej!

  Din kommentar om Gardell i tidningen Dagen var mycket träffande!
  GRATTIS!

  Hälsningar
  Kenneth

 2. 2009 August 5
  Jim Tullgren permalink

  Hej
  Jag ser frem emot att ses och få höra dig och din arbetsmetodik måndagen 24/8 i Lund.
  Sommarhälsningar Jim Tullgren

 3. 2009 August 20
  Jim Tullgren permalink

  Hej
  Vi skall ses på måndag i Lund. Ring mig på telefon 040-279431 eller hem på 046-291876. Jag har ännu inte fått ett kontrakt av dig men jag vet inte om detta spelar någon roll. Jag har mejlat dig.
  Hör av dig.
  Jim Tulglren

 4. 2010 March 5
  marie fridlund andersson permalink

  Buhu hur kan du starta skrivarcirkeln i samma stund som jag läser om den:(Finns det ingen andra chans (nu pratar jag kultur ej frieri)Jag är visserligen inte på något sätt aktiv inom frälsningsarmen men enl artilkeln i lokaltidn var det inget hinder…Snälla snälla annars går du miste om en talang :) so dessutom är expert på hur det känns att vara termos.

 5. 2010 March 24

  Haha nu skall jag vara fruktansvärd enerverande, eftersom jag hade i åtanke att tipsa dig om min blogg–> http://bilbolainen.soclog.se , tänkte lite som så, eftersom jag följer din blogg, då SKALL du följa min x)

  Eftersom min huvudidé med min blogg är att ge filmrekommendationer och även skriva recensioner, så är jag tacksam för tips av filmer, gärna äldre klassiska rullar, som man aldrig brukar få nys om!

  Guds välsignelse, Broder!

Comments are closed.