Böcker

När jag hinner skriver jag böcker.

Den senaste heter Ur djupet och är en slags fristående fortsättning på min förra, Ur mörkret. Det är en samling med lite skruvade skräcknoveller, kan man väl säga. Här finns “soul food” i en ganska bokstavlig bemärkelse. En zombienovell där de flesta personerna faktiskt finns i verkligheten och interaktivt deltog för att se till att den blev färdig. Här finns, vidare, en berättelse om berättelser. Och en om skrattexorcism. Och en om talande åkrar.

Jag antar att du redan inser att du måste läsa den. Och det går utmärkt det, för e-versionen är gratis att läsa!

Klicka på boken nedan.

Förra boken heter Ur mörkret och innehåller en samling skruvade skräcknoveller. En sorts noveller som liksom tar vid berättelsen där många andra slutar. Och ställer de där frågorna som man gärna vill veta. “Kan vampyrer vara vegetarianer?”, “Har zombies människorvärde?”, “Bryr sig monster om sina ungar?”, ja, den typen av frågor.

Den kom ut den 9 november 2007 och du kan köpa den lite varstans, (exempelvis Adlibris) men gärna direkt från förlagets webshop.

Sedan den 13 maj 2008 kan du också läsa den gratis online genom att klicka på Flashanimationen nedan. Helt enkelt för att Tro och Tänk är ett så sjukt coolt förlag.

Några länkar till recensioner:

Min första bok heter Jakten på det försvunna skrattet (en komiker söker en skrattande Gud) och är någon slags populärteologi om humor och kristen tro. Där delar jag med mig av tankar kring humorn och tron och också lite tips om hur man kan bli en rolig förkunnare. Även denna kan köpas från Adlibris. Gör en sökning på “Mackan Andersson” så hittar du den.

Här är några som recenserat den

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS