Några snabba

2008 April 22
by mackan

Läser att favoriten Ylva Eggehorn (om du inte läst något av henne, gör det!) teamar upp med en annan favorit, närmligen Eldkollektivet (om du inte hört något av dem, gör det!) Antagligen blir det en platta mot slutet av året. Och om någon tvekar över vad jag önskar mig, förutom något Buffyrelaterat så kan jag berätta att jag redan nu börjat skriva veckobrev till Tomten.

Jo, jag vet att det hände i fredags, men är du inte nörd har du inte hört det än – nya svenska serieförlaget Albumförlaget har kommit ut med sin första titel. Det rör sig om första delen av (franska) Tredje testamentet, som är en äventyrsserie i medeltidsmiljö. Stort grattis säger jag. Det hör trots allt inte till vanligheterna med den typen av utgivning på svenska. Naturligtvis startade det en recensionsdiskussion på Serieforum direkt :) så folk som är intresserade av aktuella recensioner hoppar lämpligtvis dit.

Om ni ska på SPX08 (seriemässa i Stockholm i helgen) så kommer den att finnas där också. Bland mycket annat som du inte vill missa.

Remix-tävlingen går in på sin tredje vecka. Det är en möjlighet för alla och envar att leka lite med det universum som målas upp i “Ur mörkret”. Och dessutom få fina priser. Deadline första maj.

One Response leave one →
  1. 2008 April 22

    Recension av “Jakten på det försvunna skrattet” ligger ute på min blogg: http://nallemaja-jg.blogspot.com/2008/04/bokrecension-jakten-p-det-frsvunna.html

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS