Tommy tycker oooom mej, å ja vet att det e sa-ha-ha-hant…

2008 March 27
by mackan

Eller… Det gör han ju inte. Men jag får den låten i huvudet när Tommy Kör full berg syns i media. Nu senast från Jönköping, där han kallar kristna som tror på bönesvar för schizofrena.

Jag skrev igår om det här och idag så drar Dagens opinionsredaktör precis samma slutsatser. Den enda som fortfarande inte vill uttala sig är Körberg själv. Vad vet jag, han kanske skäms. Han kanske var full och inte minns exakt vad han sa.

Schizofrent eller inte – polaren Z har just nu en liten poll på sin webbsida där man kan rapportera om man fått bönesvar. Ni kan ju hoppa in där och kolla!

2 Responses leave one →
 1. 2008 March 27

  Ha, Ha!
  Mer sånt….
  Minns när Uggla gjorde Jag mår Illa och Tommy lipade offentligt. Han är inte lika bra på att få smällar som att ge.
  Mvh s.

 2. 2008 March 28

  Mackan, Sjysst av dig att boosta min poll. Undrar om någon enda kommer att svara alternativet: “Ja, det kanske kan tyckas så, men jag tror inte på Gud” ;)

  Ateisten Nihonshu (som jag snott enkätmallen från) frågar, i marginalen, om vilken existentiell syn hans läsare har. Jag känner inte att jag kvalar in på något av de katolska alternativen: “Liberal katolik” resp “Bokstavstroende katolik”
  Men det var helt enkelt en intressant fråga.

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS